zeecontainer kopen

Zeecontainer kopen

Flebus: De beste plek om zeecontainers te kopen

Voor nieuwe of gebruikte zeecontainers hoeft u niet verder te zoeken dan Flebus. Wij bieden verschillende zeecontainers aan die geschikt zijn voor transport of als beveiligde opslagruimte.

Of u nu een nieuwe zeecontainer wilt kopen of een gebruikte container zoekt, wij hebben een container die aan uw behoeften voldoet.

Download onze brochure

Alles-in-één: uw beste keuze voor zeecontainers

Onze containers zijn gecertificeerd volgens de container safety convention en kunnen wereldwijd worden verscheept naar onze depots.

Onze standaard containers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, inclusief high cube-modificaties, en worden geleverd met deuren voor gemakkelijk laden en lossen.

Bij eventuele deuken tijdens vervoer bieden wij oplossingen met onze kraan. Kortom, alles wat u nodig heeft voor uw zeecontaineraankopen.

Wat is een zeecontainer?

Zeecontainers zijn speciaal ontworpen om de lading te beschermen tegen weersomstandigheden, schade en ongedierte.

De container, met stalen wanden, is zeer stevig en wind- en waterdicht, waardoor uw lading veilig kan worden vervoerd of verscheept met de trein, vliegtuig, vrachtwagen of schip.

Dankzij hun veelzijdigheid zijn gebruikte containers en nieuwe zeecontainers een uitstekende oplossing voor transport en opslag.

Bij ons kunt u terecht voor het online kopen van zeecontainers, zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers, in verschillende types zoals high cube containers.

Welk type zeecontainer kopen?

Flebus, uw specialist in nieuwe en gebruikte zeecontainers, met diverse maten zoals standaard en opslagcontainers.

Bij ons vindt u een breed scala aan zeecontainers, zowel nieuw als gebruikt, voor opslag of transport. We bieden verschillende formaten en types, inclusief hardtop en opentop opties.

Onze gebruikte containers zijn in goede staat en kunnen aangepast worden aan uw wensen. Ze zijn waterdicht en geschikt voor installatie van stellingen. We bieden ook verhuur voor evenementen of sportverenigingen.

Wij hebben volgende containers in verschillende maten beschikbaar:

  • 8ft containers (afmetingen 2m40 x 2m40 x 2m60)
  • 10ft containers (afmetingen 3m x 2m40 x 2m60)
  • 20ft containers (afmetingen 6m x 2m40 x 2m60)
ft zeecontainer

8 voet containers

Ideaal voor wie beperkte opslagruimte nodig heeft en kostenbewust is. Deze compacte containers worden voornamelijk ingezet als depots.

10 voet containers

Deze zeecontainer, iets groter dan de 8ft versie, kan tot 1.000 kg meer dragen en is standaard geschikt voor zowel opslag als vervoer van uw spullen.

Een container van dit formaat is echter niet alleen geschikt als opslagcontainer. U kunt hem ook gebruiken om kleinere hoeveelheden producten te vervoeren.

20 voet containers

De 20ft zeecontainer is het grootste en meest verkochte type container van Flebus. Voor zowel particulier als zakelijk gebruik is de 20ft zeecontainer zeer geschikt omdat hij gebruikt kan worden voor wereldwijde verzendingen.

De containers zijn ideaal voor zowel verzending als opslag tijdens verbouwingen of verhuizingen.

Een 20ft container wordt bijvoorbeeld gebruikt als opslagcontainer van bouwmaterialen en als werkplaats op bouwplaatsen.

tweedehands zeecontainer

Wat is de prijs van een zeecontainer?

Een betaalbare zeecontainer kopen? Onze nieuwe en tweedehands containers zijn in goede staat en zijn beschikbaar tegen een redelijke prijs.

De prijzen van onze zeecontainers variëren, afhankelijk van of u huurt of koopt. U kunt bij Flebus een container huren voor slechts 65 euro (exclusief BTW) per maand.

De prijs van een gebruikte of nieuwe zeecontainer kopen kunt u telefonisch aanvragen of via mail. (0498/50.27.66 & ivan@flebus.be).

Gebruikte zeecontainer kopen

Bij Flebus kunt u een uitgebreid assortiment aan tweedehands en nieuwe zeecontainers vinden, waaronder standaard zeecontainers, hard top containers en milieu containers.

Of u nu op zoek bent naar een tweedehands container voor opslagdoeleinden of een nieuwe container voor het verschepen van goederen, wij bieden diverse opties aan om aan uw wensen te voldoen.

Onze zeecontainers zijn niet alleen betaalbaar, maar ook duurzaam. Als een afgekeurde zeecontainer niet voldoet aan onze strenge normen voor kwaliteit en veiligheid, wordt deze niet in ons assortiment opgenomen.

Voordat een gebruikte container bij ons in de verkoop gaat, wordt deze grondig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd om ervoor te zorgen dat deze veilig en betrouwbaar is voor het opslaan of transport van uw goederen.

Bovendien bieden wij niet alleen tweedehands containers aan, maar ook de mogelijkheid om een nieuwe zeecontainer te kopen of te huren. Of u nu een container snel nodig heeft voor tijdelijke opslag of een permanente plaatsing op uw terrein, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Bekijk onze verkoopppagina op tweedehands

We kunnen uw zeecontainer leveren en transporteren

Flebus kan snel zeecontainers leveren. Wij kunnen onze containers bij u thuis, of op een andere locatie afleveren, eventueel met behulp van een kraan voor een moeilijke levering.

Voor 105 euro per uur (exclusief BTW) vervoeren wij uw container. U kunt uw container ook zelf ophalen bij ons. Neem contact met ons op voor meer informatie.

gebruikte zeecontainer

Tijdelijk een zeecontainer nodig? Huur er één bij Flebus!

Wanneer u tijdelijk een zeecontainer nodig hebt, kunt u ervoor kiezen om te huren. Bij Flebus kunt u een zeecontainer huren of opslagcontainer huren voor slechts 75 euro per maand (exclusief BTW).

Neem nu contact met ons op

Wij garanderen dat elke container, zowel nieuw of gebruikt, altijd als opslageenheid blijft dienen en dat u goed geïnformeerd bent.

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +32 3 488 22 03, e-mail info@flebus.be of via ons contactformulier.