20ft zeecontainer kopen

20ft Zeecontainer kopen

Wat bieden wij aan?

Wij bieden standaard zeecontainers van 20ft aan voor de tijdelijke opslag van uw producten. De 20ft container wordt gebruikt voor het veilig en droog opslaan van uw inboedel, machines of andere goederen.

Wat kost een 20ft zeecontainer?

Wij bieden verschillende types containers aan. Zo kan u afhankelijk van de toepassing de oplossing kiezen die het best aan uw wensen voldoet.

20ft container standaard occasie: € 1145 ex btw

Deze standaard containers zijn volledig wind- en waterdicht, hierdoor zijn ze geschikt voor tijdelijke opslag. Ze zijn voordelig geprijsd en bieden daarom een sterke prijs-kwaliteitverhouding voor droge opslag.

De containers worden vaak gebruikt als tijdelijke oplossing bij verbouwingen. De klant heeft de optie om de containers zelf te schilderen of te bekleden naar eigen wens. Qua uiterlijk vertonen ze gebruikssporen zoals roestvorming en kleine deuken.

De containers zijn hoofdzakelijk donkerblauw van kleur, maar kunnen ook bruin, grijs of geel zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie over de afmetingen, het transport, of om ze te huren of te kopen.

20ft container occasie betere kwaliteit: € 1495 ex btw

Deze 20ft container wordt intern geselecteerd op kwaliteit en hebben een betere staat dan standaard tweedehands containers.

Doordat ze minder beschadigd zijn en goedkoper dan de duurdere modellen, zijn ze een mooie tussenoplossing voor wie een tweedehands container in betere staat wil.

Het uiterlijk van de zeecontainer heeft gebruikssporen zoals roestvorming en kleine deuken. De meeste containers zijn rood van kleur. Deze zijn een goede optie voor opslag van producten, bijvoorbeeld als oplossing bij een verhuizing.

20ft container premium kwaliteit: € 1995 ex btw

De zeecontainer is volledig wind- en waterdicht. Het gaat om gebruikte containers die zijn voorzien van een nieuwe verflaag, waardoor ze er als nieuw uitzien.

Dit biedt de uitstraling van een nieuwe 20ft container voor een aantrekkelijke prijs. Uiterlijk vertonen ze kleine deuken en zijn ze voornamelijk wit van kleur.

20ft container nieuw: € 2395 ex btw

Deze containers zijn volledig wind- en waterdicht. Het zijn standaard zeecontainers die alleen over zee van de producent naar onze leverancier zijn vervoerd, hierdoor zijn ze gloednieuw met uiterst minimale gebruikssporen.

Deze containers kunnen beschouwd worden als nieuw, maar kunnen voornamelijk aan de hijsogen beschadigingen vertonen.

Op het uiterlijk hebben ze minimale gebruikssporen en zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren naar keuze. Als u ervoor kiest om deze containers te huren of te kopen, kunt u profiteren van de voordelen van hun ruime afmetingen (20ft) en grote ruimte.

20ft Open Side container eerste reis: € 5900 ex btw

Deze zeecontainers met full side access worden in de volksmond vooral ‘open side containers’ genoemd.
Doordat deze container aan de zijkant voorzien is van extra deuren kan je kiezen via welke kant u de zeecontainer betreedt.
Op deze manier kan je snel en makkelijk meer complexe ladingen in de zeecontainer plaatsen.

De container is volledig open aan de zijkant zonder tussensteunen waar de deuren sluiten.
Zoals onze eerstereis zeecontainers werden deze slechts één keer over zee vervoerd naar onze leverancier.
Ze vertonen minimale gebruikssporen die enkel zullen voorkomen aan de hijsogen door het hanteren van de container.

Ander type container nodig?

Naast de bovenvermelde containers, kunnen wij er ook leveren in andere maten. Indien u hier graag een prijsofferte voor ontvangt, vul gerust het contactformulier in.

Op aanvraag kunnen wij de container voorzien van een heavy duty containerslot om uw container veilig af te sluiten.

Indien u graag de leverprijs voor uw adres ontvangt, vragen wij u om het onderstaande contactformulier in te vullen. Binnen de 24uur ontvangt u van ons een prijsofferte.

20ft zeecontainer

Specificaties van een 20ft zeecontainer

Buitenmaat ca.: 6,06 x 2.44 x 2,59 m
Binnenmaat ca.: 5,85 x 2,33 x 2.37 m
Gewicht ca.: 2 250 kg
30 kubieke meter aan opslagvolume!

20ft staat voor 20 voet, de Brits-Amerikaanse lengte-eenheid die 304,8mm bedraagt. Een 20ft zeecontainer is dus een container die iets langer is dan 6 meter.

20ft containers worden wereldwijd in alle havens en rederijen gebruikt om spullen te verschepen en vervoeren. Doordat ze in massa geproduceerd worden staan ze prijs-kwaliteit enorm sterk als opslagruimte. Bovendien zijn ze door hun gestandaardiseerde afmetingen en hijsogen eenvoudig (ver)plaatsbaar met een kraanwagen.

Doordat deze containers langer zijn dan een 10ft (3m lengte) en korter zijn dan een 40ft (12m lengte) bieden zij een mooie balans tussen opslagvolume en voetafdruk waardoor ze op de meeste plaatsen vlot en veilig met de kraanwagen geplaatst kunnen worden.
Als u in het geval van een koopcontainer deze na een bepaalde termijn wil laten verplaatsen zal dit vaak eenvoudiger en bijgevolg goedkoper zijn dan bij grotere containers.

Indien één 20ft container te klein blijkt te zijn, is het altijd mogelijk om meerdere containers naast, achter of op elkaar te plaatsen. Wij kunnen met onze kraanwagen 2 zeecontainers in één rit leveren waardoor de leverkost per container ook lager zal liggen. Bij grotere afnames kan u altijd contact met ons opnemen en zal een volumekorting aangeboden worden.

zeecontainers plaatsen

Hoe bereid ik de plaatsing voor?

Bereid de locatie voor voordat de standaard container wordt geleverd. Gebruik betontegels van minimaal 30cmx30cm om de 4 hoeken te ondersteunen. Voor een oneven ondergrond, leg meerdere tegels van maximaal 5 cm dikte.

Wij hangen de zeecontainer waterpas in de haak van de kraan voor millimeterprecisie. Neem contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden voor opslag, transport en verkoop van gebruikte zeecontainers uit onze grote voorraad.

Het is van belang om de zeecontainer van de grond te zetten bij langdurige plaatsing (5 cm-10 cm). Dit zal ervoor zorgen dat er voldoende luchtcirculatie is onder de zeecontainer, waardoor de bodem aan de buitenkant zal opdrogen en de condensatie aan de binnenkant zal verminderen.
Vooral bij sterk wisselende temperaturen zal de klant hier het verschil merken. Als de zeecontainer op gras komt te staan, raden wij aan om een worteldoek of iets dergelijks te leggen, met daarop de betondals.

Hoewel het in de zomer vaak mogelijk is om op een weide of onverhard terrein een container te leveren, zal dit in de winter of tijdens nattere periodes vaak problemen geven. Indien de doorgang en weersomstandigheden het toelaten, zal het in sommige gevallen mogelijk zijn om de container via servitudewegen of op onverharde terreinen te leveren. Het is belangrijk dat dit op voorhand bij de aanvraag wordt vermeld.

Als de toegangsweg zich bevindt tussen 2 muren hoger dan 3m, hebben wij een minimale doorgang nodig van 3m breed. In uitzonderlijke gevallen, en indien er aan één of beide zijden van de weg een lagere muur of haag staat, kan een doorgang van 2m70 voldoende zijn.

De toegangsweg moet minimaal 4m15 zijn om er met de kraanwagen veilig onderdoor te kunnen rijden. Op de plaats waar de kraanwagen opgesteld wordt, kunnen bomen of elektriciteitsleidingen voor sterke hinder zorgen. In sommige gevallen zullen deze een standaardplaatsing dus onmogelijk maken. Indien de container onder elektriciteitsleidingen door geplaatst moet worden, of er andere factoren in de hoogte zijn die ons hinderen, kunnen wij een hijsevenaar voorzien. Het is belangrijk om dit vooraf bij uw aanvraag te vermelden zodat wij de nodige voorbereidingen kunnen treffen.

Hoe ver kan de container geplaatst worden?

Afhankelijk van de situatie kan de zeecontainer tot 16,8 meter ver geplaatst worden van het hart van de kraan tot het hart van de zeecontainer.

Indien de klant enkele foto’s of een schets kan bezorgen, zullen wij altijd zoeken naar een oplossing om de container zo goed mogelijk op zijn plaats te krijgen.

zeecontainer plaatsen

Tijdelijk een zeecontainer nodig? Huur er één bij Flebus!

Bij Flebus is het mogelijk om tijdelijk een zeecontainer te huren voor slechts 75 euro per maand (exclusief BTW). Deze container kan gebruikt worden voor transport, opslag of verplaatsen van spullen.

Neem nu contact met ons op

Wij staan garant voor elke container die wij verkopen, nieuw of gebruikt, zodat deze optimaal functioneert en nooit zijn beoogde doel gaat verliezen.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 3 488 22 03, info@flebus.be of ons contactformulier.

Wij kunnen u gemakkelijk helpen bij het vervoeren, verplaatsen of ophalen van zeecontainers in verschillende afmetingen en gewichten. Zo kunt u gemakkelijk ruimte creëren voor het opslaan van uw spullen. Kies daarom voor Flebus en ontdek onze mogelijkheden.

Contact 20ft zeecontainers

Leveradres container