zeecontainer kopen

Zeecontainer huren

Huur een container bij Flebus en krijg goede service, scherpe prijzen en kwaliteitscontainers

Bij Flebus vindt u gemakkelijk de perfecte zeecontainer voor al uw opslag– en transportbehoeften. Wij verhuren een scala aan moderne containers in verschillende afmetingen.

Onze klantenservice is er altijd om u te helpen de juiste gehuurde zeecontainer te vinden voor uw behoeften, of het nu gaat om een zeecontainer huren op korte termijn of lange termijn opslag en transport.

Zeecontainers als tijdelijke opslag en meer

Zeecontainers kunnen worden gebruikt als opslagcontainers of om goederen van plaats naar plaats te vervoeren. Zeecontainers kenmerken zich door stabiele en robuuste behuizingen.

Deze opslagcontainers zijn immers gebouwd om uw lading veilig en beschermd te houden tegen alle weersomstandigheden en ongedierte. Zeecontainers worden voornamelijk gebruikt voor opslag.

Automobielbedrijven gebruiken bijvoorbeeld containers voor de opslag van zomer- en winterbanden; in de bouwsector worden zeecontainers vaak gebruikt voor de opslag van goederen tijdens het bouwproces. We zien ook dat containers worden gebruikt als tijdelijke gebouwen bij evenementen.

zeecontainer verhuur

Verschillende maten zeecontainers

Het is belangrijk om te weten welk type zeecontainer het beste past bij uw transport of opslagbehoeften. Wij hebben de ervaring en expertise om voor u de juiste zeecontainer te vinden.

Laat ons weten in welke maat en type container u geïnteresseerd bent. Wij hebben verschillende soorten standaard zeecontainers, waaronder:

8ft (2m40 x 2m20 x 2m26) (lxbxh)

• 10 ft container (3m x 2m40 x 2m60) (lxbxh)
• 20 ft container (6m x 2m40 x 2m60) (lxbxh)

Flebus is uw partner voor alles wat met de verhuur en verkoop van containers te maken heeft. Wilt u meer weten over de verschillende soorten zeecontainers? Contacteer ons en wij helpen u graag verder!

ft zeecontainer

Een zeecontainer huren of kopen?

Het huren van een standaard zeecontainer kan zowel flexibel als kosteneffectief zijn. Het is ideaal als u een tijdelijke opslagruimte nodig heeft.

Maar als u op de lange termijn geld wilt besparen, kan het nuttig zijn om bij ons een zeecontainer te kopen. Dit zowel nieuw als tweedehands.

Weet u niet zeker wat voor u de beste optie is, een zeecontainer kopen of huren? Wij kunnen u helpen! Neem vandaag nog contact met ons op!

Prijs zeecontainer huren

Bij Flebus kan je een zeecontainer huren voor 75 euro per maand, exclusief btw. De leverprijs en ophaalprijs wordt hierbij individueel berekend.

Wij bieden verschillende afmetingen van zeecontainers aan die u per maand kunt huren.

U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, wij leveren en halen uw zeecontainer zelf op de afgesproken tijden op!

Als u geïnteresseerd bent in het huren van een zeecontainer voor opslagruimte of om een grote lading te verplaatsen, neem dan contact met ons op.

gebruikte zeecontainer

Huur nu uw container bij Flebus

Wij hebben jarenlange ervaring met verkoop en verhuur van containers! Zo kunt u bij ons een container huren of kopen, maar ook rekenen op de transport en plaatsing van uw container.

Wij kunnen onze containers bij u thuis, of op een andere locatie afleveren. Voor 95 euro per uur (exclusief BTW) vervoeren wij uw container.

U kunt uw container ook zelf ophalen bij ons. Bent u klaar om uw zeecontainer te huren? Neem contact met ons op via +32 3 488 22 03info@flebus.be of ons contactformulier en wij staan al klaar om alles af te handelen.