Warmtepomp tillen

Warmtepomp hijsen met vakkundige kraanservice

In de wereld van duurzame energie is de warmtepomp uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van talloze huishoudens en bedrijven.

Het tillen en plaatsen van een warmtepomp is echter geen sinecure. Bij Flebus begrijpen we de complexiteit van deze taak en bieden we namelijk een uitstekende oplossing met onze gespecialiseerde kraanservice.

Of het nu gaat om het verplaatsen van warmtepompen of cv-ketels onze installateur is ervaren om elke uitdaging aan te gaan.

De uitdaging van warmtepomp hijsen

Het precies tillen en plaatsen van een warmtepomp vereist expertise en nauwkeurigheid. Onze kraanservice is optimaal uitgerust met geavanceerde technologieën en bekwame professionals die de unieke eisen begrijpen van het tillen en plaatsen van warmtepompen.

Hierdoor kunnen we deze taak snel en effectief uitvoeren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en veiligheid.

Met specialisatie in het verplaatsen en plaatsen van warmtepompen, bieden wij een uitstekende oplossing voor elk probleem.

Onze ervaren installateurs werken met geavanceerde hulpmiddelen, ontworpen voor efficiënt transport en installatie, zelfs in situaties zoals renovaties of nieuwbouwprojecten.

Onze gespecialiseerde kraanservice

Moderne technologieën voor efficiëntie

Onze kraan maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de plaatsing van warmtepompen te optimaliseren. Met hydraulische systemen gecombineerd met geavanceerde hijsmechanismen in ons arsenaal voeren we deze taken uit met de hoogste efficiëntie.

Of het nu gaat om het transporteren van de buitenunit, het monteren van de binnenunit, of het plaatsen van de warmtepomp op de juiste plek, onze installateurs hebben de benodigde hulpmiddelen en expertise.

Onze kraanwerken gaan verder dan alleen het plaatsen van warmtepompen; we zijn ook bekwaam in het installeren van zonnepanelen, het selecteren van de juiste locatie voor de compressor en het zorgen voor voldoende geluidsisolatie om geluidsoverlast te minimaliseren.

Wanneer het gaat om het verwarmen van woningen, het leveren van warm water, of het bieden van een efficiënte oplossing voor vloerverwarming, kunt u op onze kraanservice rekenen.

Ervaren professionals voor veiligheid

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij een warmtepomp plaatsen. Ons team van ervaren professionals is specifiek getraind om elke situatie aan te pakken en ervoor te zorgen dat het tillen van de warmtepomp vlekkeloos verloopt, zonder enig risico op schade of ongelukken.

Of het nu gaat om het transporteren van de buitenunit, het monteren van de binnenunit, of het veilig plaatsen van de warmtepomp op de juiste locatie, onze professionals zijn enorm bedreven in het hanteren van diverse omstandigheden.

Of het nu een nieuwbouwproject betreft of een renovatie, wij waarborgen een professionele en zorgvuldige mogelijkheid tot installatie. Daarnaast houden we rekening met factoren zoals het geluidsniveau en de juiste locatie voor de compressor om ervoor te zorgen dat het comfort van de bewoners gewaarborgd blijft.

Wij nemen de tijd om elk detail te bekijken en de risico’s die er eventueel zijn te minimaliseren, want uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop.

Voordelen van onze kraanservice

Efficiëntie en snelheid

Dankzij onze geavanceerde technologieën en ervaren team kunnen we het installeren van warmtepompen met ongeëvenaarde snelheid en efficiëntie uitvoeren. Hierdoor besparen we niet alleen tijd, maar minimaliseren we ook mogelijke overlast voor jou als klant.

Bij nieuwbouw houden we rekening met elektriciteit, geluidsniveaus en de juiste locatie voor de compressor. We begrijpen het belang van comfort in jouw woning en combineren onze kennis om de installatie eenvoudig en probleemloos te maken.

Of je nu benieuwd bent naar het gebruik van gas, het gewicht van de warmtepomp, of de mogelijkheid van kilogrammen in de installatie, wij staan voor je klaar.

Veiligheid als prioriteit

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Met strikte veiligheidsprotocollen zorgen we ervoor dat elke fase van het installeren van de warmtepomp voldoet aan de hoogste normen.

Je kunt er volledig op vertrouwen dat jouw warmtepomp in veilige handen is. We werken met rigoureuze veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het proces zonder enig risico verloopt.

We begrijpen dat veiligheid en comfort in jouw woning van het grootste belang zijn, en we combineren onze expertise om ervoor te zorgen dat alles soepel en zorgvuldig gebeurt.

In geval van eventuele vragen of zorgen, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren installateurs, die werken met hoogwaardig staal en geavanceerde technologie, zorgen ervoor dat elke stap van het proces voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

Deskundig advies

Naast onze kraanservice verstrekken wij ook deskundig advies. Wij delen graag onze kennis om ervoor te zorgen dat het de installatie van de warmtepomp naadloos verloopt.

Bij nieuwbouw nemen we speciale maatregelen met betrekking tot het geluidsniveau en de juiste locatie van de warmtepomp.

We bieden advies over het gebruik van de warmtepomp plaatsen in combinatie met andere systemen, zoals airco, en staan open voor eventuele vragen die je hebt.

Onze ervaren installateurs zijn bekwaam in het installeren van warmtepompen en kunnen je bijstaan bij elke stap van het proces.

Of je nu informatie nodig hebt over het gewicht van de warmtepomp, de werking van de ventilator, of specifieke details over het installeren op het dak, wij kijken ernaar uit om je te assisteren.

warmtepomp tillen

Tarieven en diensten

Onze tarieven voor het plaatsen van warmtepompen bedragen €110 per uur exclusief btw, met een minimum van 3 uur voor dit type installaties.

De uren worden berekend vanaf vertrek vanuit het depot tot aankomst op het depot. Voor gedetailleerde prijsinformatie en meer over onze kraanwagen verwijzen we je graag naar onze brochure.

Als het gaat om de installatie van een warmtepomp hanteren, wij transparante tarieven voor onze diensten.

Bij nieuwbouwprojecten of renovaties, waarbij we rekening houden met geluidsniveaus en eventuele geluidsoverlast, bieden wij een professionele service tegen duidelijk vastgestelde tarieven.

Voor alle vragen over de gebruikte materialen, het gewicht van de pomp, of specifieke details met betrekking tot de plaatsing op het dak, kun je altijd contact met ons opnemen via e-mail.

Wij streven ernaar om onze tarieven en diensten helder en inzichtelijk te presenteren, zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij het plaatsen van een warmtepomp met onze kraanservice.

Prijsberekening

De prijs wordt berekend als (rijtijd depot naar projectadres x 1.15) x 2 + 2 uur x €110 exclusief btw. Indien de uitvoering minder dan 3 uur bedraagt, wordt een forfait van 3 uur aangerekend, wat overeenkomt met €330 exclusief btw.

Voor meer informatie of het reserveren van onze kraanservice, neem contact met ons op. Flebus staat garant voor professioneel hijsen van zware units met expertise en zorg.

Hoe verloopt het proces bij Flebus?

 • De klant neemt contact op via telefoon of e-mail
 • Onze medewerkers verzamelen alle benodigde details van de klant
 • De klant ontvangt een op maat gemaakte prijsofferte op basis van de verstrekte informatie
 • Na feedback van de klant en goedkeuring van de offerte, wordt deze ingediend
 • In overleg met de klant wordt een geschikte uitvoeringsdatum gekozen
 • De warmtepomp wordt door onze vakmensen op zijn plek gehesen

Wat verwachten wij van onze klanten?

Om een soepele service te verzekeren, verzoeken wij onze klanten vriendelijk om:

 • De juiste afmetingen en het gewicht van het toestel te verstrekken
 • Informatie te verschaffen over de plaatsing van de unit ten opzichte van de rijbaan
 • Een schets te leveren van de gewenste locatie op het dak voor de unit
 • Het correcte projectadres en de nauwkeurige facturatiegegevens te verstrekken
 • Een richtdatum of uitvoeringstermijn door te geven
warmtepomp tillen

Contacteer ons voor het tillen van uw warmtepomp

Heeft u vragen, wilt u een reservering maken of verlangt u naar meer informatie over onze werking en exclusieve kraanservice?

Aarzel niet en neem contact met ons op! Ontdek een wereld van vakkundigheid en zorgvuldige dienstverlening bij het tillen van uw warmtepomp.

Wij zijn gepassioneerd om aan al uw behoeften te voldoen met een mix van ongeëvenaarde professionaliteit en efficiëntie.

Uw warmtepomp verdient niets minder dan een service die boven de rest uitsteekt. Wacht niet langer, laat ons uw verwachtingen overtreffen!