Kraanservice

Hijswerken

Dé specialist in hijswerken

Flebus, specialist in hijswerken, waarborgt de hoogste veiligheids- en betrouwbaarheidsnormen. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we een bewezen voorkeurspartner voor diverse uitdagende hijsprojecten.

Onze expertise strekt zich uit tot allerhande hijswerkzaamheden, waarbij we gebruik maken van geavanceerde apparatuur, waaronder compacte hijskranen, kraanwagens, en minikranen.

Of het nu gaat om het plaatsen van glas op moeilijk bereikbare plaatsen, het verplaatsen van lichte ladingen met behulp van een glaszuiger, het uitvoeren van hijswerkzaamheden bij bouwwerken, of het inzetten van een autolaadkraan voor het plaatsen van zonnepanelen, wij beschikken over het juiste materieel voor elke situatie.

Krachtige kranen voor uw hijswerk

Diverse kranen voor elk project

Onze uitgebreide vloot van kranen, waaronder een mobiele kraan, een autolaadkraan en een minikraan, biedt de juiste oplossing voor elk project.

Met ons assortiment kunnen we een breed scala aan materialen, zoals beton, glas, betonplaten en meer, veilig en efficiënt heffen en transporteren.

Flebus kraanwerk
Containers

Hijswerken met precisie en vakkundigheid

Specialisten in doelgericht hijswerk

Bij Flebus begrijpen we het belang van nauwkeurigheid bij het uitvoeren van hijswerken. Onze vakkundige operators zijn gespecialiseerd in het nauwkeurig heffen en plaatsen van verschillende materialen.

Of het nu gaat om het plaatsen van een deur, het tillen van glasplaten, zonnepanelen of het transporteren van balken, we zorgen voor een vlotte uitvoering met oog voor detail.

Veilige en efficiënte hijsplanning

Veiligheid staat voorop bij ons hijswerk. Voordat we beginnen met het optillen, stellen we een gedetailleerde hijsplanning op.

We evalueren de werklocatie, analyseren de benodigde uitrusting en bepalen de optimale positie voor de kraanwagen.

Onze expertise stelt ons in staat om complexe hijswerken met de hoogste mate van veiligheid en efficiëntie uit te voeren.

Zware objecten hijsen: onze specialiteiten

Bij Flebus hebben we ons gespecialiseerd in het vlot ophijsen van verschillende materialen.

Onze ervaren teams hebben met succes betonnen trappen naar hogere verdiepingen getild en ijzeren balken op nauwkeurige posities geplaatst.

Met behulp van gespecialiseerde technieken zoals de glaszuiger kunnen we zelfs delicate materialen zoals glas met zorg heffen.

Realisatie van diverse projecten

Onze veelzijdige ervaring stelt ons in staat om diverse projecten te realiseren. Of het nu gaat om de plaatsing van betonplaten, glasplaatsing of het ophijsen van grote constructies zoals zeecontainers, we hebben bewezen dat we in staat zijn om met expertise te werken.

Veilige hijsplanning en uitvoering

Veiligheid is een integraal onderdeel van onze aanpak. Voordat we aan hijswerken beginnen, stellen we een gedetailleerde hijsplanning op.

We evalueren de werkomgeving, identificeren mogelijke risico’s en nemen de nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het tillen veilig en zonder incidenten verloopt.

Hijsen met nauwkeurigheid

De essentie van precisie in hijswerken

Nauwkeurigheid is van cruciaal belang bij hijswerk.

Onze operators zijn bedreven in het uitvoeren van precieze hijsbewegingen en het plaatsen van materialen op de juiste posities.

Of het nu gaat om het optillen van betonnen trappen naar specifieke verdiepingen of het positioneren van ijzeren balken voor optimale ondersteuning, we leveren altijd nauwkeurige resultaten.

zeecontainer hijsen
glasplaatsing kraan

Betrouwbare partner voor uw hijswerk

Hijswerken met toewijding

Flebus is uw betrouwbare partner voor alle hijswerken. Of het nu gaat om betonnen trappen, ijzeren balken of andere materialen, wij leveren resultaten met nauwkeurigheid en toewijding.

Onze expertise, geavanceerde kraanwagen en ervaren team maken ons de ideale keuze voor uw hijswerkprojecten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw volgende project met vakkundige hijstechnieken en veilige uitvoering.