glasplaatsing

Glas plaatsen met kraan

Op maat gemaakte oplossingen voor particulieren en bedrijven

Welkom bij ons dynamische bedrijf, gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse werken, zowel voor particulieren als bedrijven.

Onze expertise ligt met name op het gebied van kraanwerk, waarbij we ons onderscheiden in het plaatsen van ruiten met behulp van een autolaadkraan. 

Met behulp van onze geavanceerde kraan kunnen we glaswerk van verschillende afmetingen en gewichten bedienen.

Onze juiste kraan voor glas plaatsen

Expertise in het plaatsen van glas op moeilijk bereikbare plaatsen

Bij Flebus hebben we talloze jaren ervaring in het uitvoeren van kraanwerk.

Onze moderne en goed onderhouden vloot van kranen, waaronder onze mobiele kranen met verschillende glaszuigers, stelt ons in staat om voor elke situatie de perfecte kraan te selecteren.

Of het nu gaat om het hijswerk van grote glazen ruiten met een autolaadkraan of het gemonteerd krijgen van glaspanelen op de voorgevel van een gebouw, onze kraan wordt ingezet voor zowel particuliere als commerciële projecten.

Met ons vakkundig team zorgen wij voor het veilige transport en het nauwkeurig hijsen en plaatsen van ramen en glas, zelfs bij delicate beglazingswerkzaamheden, zoals een oversteek boven een drukke straat.

Daarnaast bieden wij ook kraanverhuur aan, zodat iedereen kan profiteren van een betrouwbare kraan voor hun specifieke behoeften.

ramen plaatsen met kraan
hijswerken glas

Maatwerkoplossingen voor unieke glasplaatsingen

Klantgerichtheid en tevredenheid

Als dynamisch bedrijf begrijpen we dat elke glasplaatsing uniek is. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om de juiste inschatting te maken en de optimale kraan en glaszuiger te kiezen.

Onze meewerkend machinist is ervaren en deskundig, en zorgt ervoor dat de glasplaatsing veilig en efficiënt verloopt.

Glas plaatsen op moeilijk bereikbare plaatsen

Deskundig team voor nauwkeurige glasinstallaties

Onze mobiele kraan kan het werk uitvoeren en biedt oplossingen aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Of het nu gaat om het plaatsen van glas op een achtergevel van een gesloten bebouwing of op een andere lastig bereikbare plaats, wij hebben de perfecte oplossing voor de klus.

Onze autolaadkranen met rupsbanden stellen ons in staat om glas eenvoudig en veilig te verplaatsen naar de juiste plek.

Zelfs op de meest uitdagende locaties, inclusief smalle doorgangen en moeilijk bereikbare hoeken, kunnen wij ruiten en glaswerk installeren dankzij onze speciale glaszuigers.

Voor kleinere en fijnere werkzaamheden gebruiken we onze minikraan, die ideaal is voor precieze taken in beperkte ruimtes.

Wij voeren werken uit waarbij nauwkeurig hijsen, transporteren en monteren van glas centraal staat, waardoor we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen op het gebied van beglazing.

Onze grote hijskraan is perfect voor omvangrijke projecten, terwijl onze minikranen en autolaadkranen ideaal zijn voor kleinere en meer delicate operaties.

Dit veelzijdige kraanwerk zorgt ervoor dat we glas kunnen plaatsen zonder de noodzaak van handmatig tillen, wat het risico op glasbreuk aanzienlijk vermindert.

glaspartijen plaatsing kraan
glasplaatsing kraan

Expertise en vaardigheden in glas plaatsen

Voor elk project, groot of klein

Met jarenlange ervaring in het uitvoeren van glasplaatsingen, hebben we de deskundigheid om elke klus aan te pakken. Onze glasplaatsingsservice omvat zowel particuliere als commerciële projecten.

Of u nu een nieuwe woning van beglazing wilt voorzien of ramen in een kantoorgebouw wilt vervangen, wij staan voor u klaar.

We gebruiken geavanceerd kraanwerk voor een veilige en nauwkeurige plaatsing van glas. Onze glaszuigers zijn daarbij extra behulpzaam voor een efficiënte montage.

Met onze expertise en de juiste apparatuur kunnen wij elke glasplaatsingsklus aan, van klein tot groot.

Veilige en efficiënt kraanwerk

De perfecte kraan voor elke taak

Als dynamisch bedrijf gespecialiseerd in kraanwerk, beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan kranen, waaronder mobiele kranen en autolaadkranen, die ingezet worden voor diverse werken.

Of het nu gaat om het hijsen van zware materialen of het plaatsen van glas, wij hebben altijd de juiste kraan voor elke specifieke taak. 

Met onze vaardigheden kunnen wij efficiënt en veilig werken op zowel bereikbare als lastig bereikbare locaties.

Onze kranen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en hebben een maximale hefcapaciteit van enkele tonnen, waardoor wij in staat zijn om zware glaspanelen met gemak te hanteren.

Of het nu gaat om hijswerken bij beglazing, waarbij glaszuigers worden gebruikt voor het nauwkeurig positioneren van ruiten, of om het transporteren van grote glasconstructies, onze kranen worden ingezet met precisie en deskundigheid.

Bovendien bieden wij ook kraanverhuur aan, zodat zowel particulieren als bedrijven kunnen profiteren van onze professionaliteit voor hun specifieke projecten.

Volledige diensten voor glas plaatsing

Een vlekkeloze glasplaatsing

Naast hoogwaardig kraanwerk bieden wij ook volledige diensten voor glasplaatsing. Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze plaatsing van uw glas en volgt alle stappen van het proces nauwgezet.

Van de voorbereiding en montage tot het daadwerkelijke plaatsen van glas en de uiteindelijke afwerking, wij hebben alle benodigde vaardigheden en apparatuur tot onze beschikking om de klus te klaren.

Onze glaszuiger is extra behulpzaam bij het veilig tillen en monteren van glas, waardoor we efficiënte en schadevrije plaatsing kunnen garanderen.

Of u nu hulp nodig heeft bij een klein renovatieproject of een grootschalige nieuwbouw, wij staan klaar om de juiste hulp te bieden en uw glasplaatsing tot een succes te maken.

Vertrouw op ons voor uw glasplaatsing

Neem vandaag nog contact met ons op voor een glasplaatsing met kraan

Als gespecialiseerd bedrijf in glas plaatsen met kraan, hebben we de juiste ervaring en expertise om uw glaswerk op de juiste manier te installeren.

Met onze mobiele kraan en glaszuigers kunnen we glas gemakkelijk en veilig plaatsen. Vertrouw op ons dynamische bedrijf voor uw glasplaatsingsbehoeften en ervaar onze uiterste precisie in actie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een glasplaatsing met kraan te plannen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!